KISHA HAP DYERT PËR LGBTQI. KMSH: BIE NË KUNDËRSHTIM ME LIGJET E ISLAMIT

0
113

Papa Françesku u deklarua kundër kriminalizimit të komunitet LGBTQI, në të njëjtën linjë është shprehur edhe kisha ortodokse në Shqipëri ndërsa përfaqësues nga komuniteti myslimanë e kanë konsideruar të patolerueshëm. Sa i takon qytatarëve ata janë pro dhe kundër aktivitetit të këtij komuniteti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here