Klandestinët, nga Gjirokastra në Shkodër

0
60

26 shtetas sirianë dhe 1 marokenë janë kapur nga policia kufitare e Shkodrës në Hanin e Hotit dhe Muriqan.

Sipas informacioneve zyrtare 12 shtetas sirianë janë larguar nga Qendra e Pritjes (QKPA) Babrru në Tiranë, ndërsa pjesa tjetër e tyre kanë hyrë ilegalisht nga kufiri i gjelbër në Gjirokastër.

Pas intervistimit, në përfundim të procedurave të përzgjedhjes, imigrantët e paligjshëm janë rikthyer sërish në Qendrën e Azilkërkuesve në Babrru.

Shkruaj nje koment