Klitscho : Energjia elektrike ne Kiev mund te mos rikthehet deri ne 3 jave

0
150

Vitali Klitscho,krye-bashkiaku i Kievit,thote se ka gjasa qe energjia elektrike te mos rivendoset plotesisht ne kryeqytetin ukrainas per te pakten 3 jave. Rusia pati rinisur sulmet ne Kiev kete muaj,duke synuar infrastrukturen kryesore dhe duke detyruar Ukrainen te zbatoje nderprerjet e vazhdueshme te energjise elektrike. Klitschko tha se deficiti i energjise elektrike i qytetit aktualisht varion nga 20% ne 50%. Prandaj,eshte ende duke funksionuar ne nje kapacitet emergjence.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here