KLSH NGRE ALARMIN PËR SIGURINË USHQIMORE, EKSPERTI: PESTICIDET, DËME SERIOZE NË SHËNDET

0
84

Ferdi Brahushi, pedagog i Fakultetit të Bujqësisë dhe Njedisit në UBT, lidhur me raportin e Kontrollit të Lartë të shtetit i cili ngriti alarmin për produktet bimore dhe shtazore që konsumojmë, spegon se Instituti i Sigurisë Ushqimore dhe Veterinare nuk ka kapacitete për të bërë analizat e mbetjeve të pesticideve, te cilat mund të sjellin dëme të konsidetueshme tek njërëzit.

Shkruaj nje koment