Komunisti – ”Shperthen” Edison Ypi

0
106

Nga Edison Ypi

Komunisti është gjallesa më e degjeneruar, më e ndyrë dhe më e pështirë në fytyrë të dheut. Komunisti nuk është njeri.

Komunisti është kafshë, shtazë, gaforre, gjarpër, krimb, larvë, skile, derr, çakall, kukumjaçkë, bretkockë, zvarranik, zhapik.

Komunisti është llapaqeni më i gërrditshëm. Komunisti është dembeli dhe paraziti më i pacipë.

Komunisti është hajduti më i pa skrupull.

Komunisti është hipokriti më i neveritshëm.

Komunisti është i pabesi më i rrezikshëm.

Komunisti është hileqari më i poshtër.

Komunisti është dredharaku më i qelbur.

Komunisti është vrasës i lindur.

Komunisti është një frikacak i pashok.

Komunisti nuk ka asnjë ndjeshmëri, asnjë dashuri, asnjë dhemshuri, për asnjë dhe për asgjë.

Komunisti është një i pa Fe’, i pamoralshëm, i paatdhe’, i pavatër, që i spiunon të gjithë, nënën, babain, motrën, vëllain, nipin, mbesën, kushuririn, të gjallë, të vdekur, madje edhe veten e vet.

Komunisti është mishërimi i të të gjitha sëmundjeve, çrregullimeve, deformimeve, patologjive; psiqike, psikologjike, sociale, qytetare, kulturore, intelektuale, antropologjike.

Komunistin Zoti nuk e ka krijuar për asgjë tjetër veçse si shëmbëlltyrë se si njeriu nuk duhet të jetë.

Komunisti është edhe shumë më i llahtarshëm dhe më i beterrshëm se kaq. Është e pamundur t’ia numurosh të gjitha komunistit.

Ta cilësosh dhe mallkosh komunistin si e meriton, duhet të kesh ngrënë një Kosovë me fasule, një Myzeqe me bukë, një Tomorr me djathë, një Kinë me oriz, një Kubë me sheqer, dhe të pish një Vjosë me raki e një oqean me ujë.

Shkruaj nje koment