Konispol , bresheri shkakton deme te shumta

0
75

Breshëri shkakton përsëri dëme të shumta në Konispol. Vetëm 30 minuta breshër dhe janë shkaktuar dëme në pemëtari si shegë, bajame dhe perime të stinës.

Shkruaj nje koment