Konkursi kombtar Gjuha Jone Sa e Mire, nxenesit e Koto Hoxhit drejt finales

0
174

Ne konkursin kombetar “Gjuha jone sa e mire ” nxenesit e shkolles Koto Hoxhi te cilet perfaqesonin ZVA Gjirokaster-Libohove kane dale fitues ne perballjen me nxenesit e ZVA Finiq, Permet dhe Sarande. Nxenesit pjesmarres Athalia , Amelia, Ester , Ameda, Juarda dhe Melina nen kujdesin e mesuese Leka Ziu kane shkelqyer me pergatitjen duke shpresuar per fitore edhe ne fazen finale. Perfaqesimi i tille nga nje brez i ri eshte vlere per qytetin e Gjirokastres.
Te maresh dije dhe ti shkembesh ato eshte nje veçori qe i duhet cdo te riu si nje fare qe e ujit sot per tu bere nje bime e shendetshme ne te ardhme larg asaj cka kemi evidentuar se fundmi ne shoqerine tone dhe asaj qe na paraqitet rendomte ne media ne emisione qe tregojne veç injorances reale dhe grahmat e shoqerise .
Gjithcka lidhet me dijen duhet mbeshtetur dhe promovuar pasi te rinjte jane themeli i nje shoqerie te civilizuar e cila do te jete dhe fytyra e ardhshme e kombit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here