Koronavirusi/ Mbyllen deri më 3 prill lokalet, restorantet e fast food-et në të gjithë vendin

Ministria e Shëndetësisë njofton se është urdhëruar mbyllja e të gjitha kafeneve, restoranteve, lokaleve e fast food-eve, në mbarë vendin deri më 3 prill, si masë shtrënguese për ngadalësimin e përhapjes së koronavirusit.
Në urdhrin e Ministrisë, sqarohet se përjashtohet nga ky vendim vetëm shërbimi në banesë, i cili duhet të kryhet duke respektuar rregullat higjienike të miratuara.
Koronavirusi ka infektuar deri më tani 33 persona dhe ka shënuar një viktimë në Shqipëri, ndërsa i gjithë vendi është në shtetrrethim, nga frika e përhapjes së mëtejshme të virusit vdekjeprurës.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment