“KORRUPSION I SHFRENUAR DHE MEDIA TË KAPURA”, FREEDOM HOUSE: SHQIPËRIA, ENDE REGJIM HIBRID

0
70

Raporti i Fredoom House edhe për vitin 2022 flet për nivele shqetësuese të korrupsionit në Shqipëri edhe pse ka pasur një përmirësim me 0.04% në krahasim më një vit më parë. Në raport flitet për ndikim të institucioneve demokratike politike, zvarritje të procesit të vettingut dhe media të kapura.

Shkruaj nje koment