Korrupsion masiv ne shendetesi, qytetaret e Gjirokastres: Te rrjepin

0
142

Korrupsioni ka pushtuar cdo zyre ne admnistrate, kjo eshte ajo cka thone qytetaret e Gjirokastres. Ndersa theksojne se korrupsioni eshte me masiv ne shendetesi. Sipas tyre doktoret “te rrjepin”. Ata thone se vendi po zhytet gjithnje e me shume ne korrupsion ndersa refuzojne te japin emra konkret por pranojne se gjendja eshte teper shqetesuese ne spitalin Omer Nishani ne Gjirokaster ku sipas qytetareve leke te mer dhe sanitarja e jo me doktoret .

Shkruaj nje koment