“Korrupsioni është gjithandej…”, mesazhi i SHBA: Luftojeni dhe demaskojeni!

0
45

Sipas zëvendësambasadorit amerikan në detyrë gjatë ceremonisë së diplomimit të studentëve të drejtësisë në Tiranë , Daniel Koski ka thënë se korrupsioni është gjithandej  .“Korrupsioni është gjithandej dhe fshihet në vendet më pak të dyshimta. Ju bëj thirrje që të bëheni pjesë e një brezi të ri që kundërshton korrupsionin kudo që ta shihni. Dhe, ju sfidoj që të bëheni të guximshëm. Demaskojeni korrupsionin dhe nxirreni atë në dritë që ta shohin të gjithë. Kthejeni veten në mbrojtës të një sistemi etik drejtësie dhe heronj të atyre që ai u shërben”, deklaroi Koski.

Shkruaj nje koment