Koshi i fundit i Ramës në zyrën e tij

0
318

Nga Basir Collaku

Trishtohet koshi i zyres se Kryeminsitrise, pasardhesi pas pak ditesh, nuk do te jete as basketbolldashes, as piktor…sheh me trishtim bojnat dhe lapsat qe futen neper qese..i sheh me trishtim dhe mendon se kto dy vite sevdaje, mes tij e tophedhesit u mbyllen…Michael Xhordan po khehet ne Surrel ku e presin parcelat e gjelberta…ne kete fund marsi sa kosha trepikesh jane bere…sa shpesh koshi spostohej si servil per ti bere qejfin atij me ngjyra…enderra e tij per te marre pjese ne NBA, u fik me 8 nentor, diten qe partia qe e rriti, u perplas me partine qe e fiku..

Shkruaj nje koment