KOSTOT E PRODHIMIT, BRAÇE ‘PËRPLASET’ ME KRIFCËN

0
52

Skema kombëtare subvencionuese në bujqësi për vitin 2022 ishte në qendër të interpelancës ndërmjet deputetit socialist, Erion Braçe, dhe ministres së Bujqësisë, Frida Krifca. Ish-zëvendëskryeministri i kërkoi ministres të dhëna në lidhje me pagesat dhe ndihmën që po u jep ministria ekonomive bujqësore, në një kohë kur kostoja e prodhimit të fermerëve është rritur ndjeshëm.

Shkruaj nje koment