KQZ miraton fletën e votimit për Bashkinë Tiranë në 14 maj

0
100

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar fletën e votimit për zgjedhjet vendore të 14 Majit.

“Zgjedhjet për Organet e Qeverisjes Vendore 14 Maj 2023 – BASHKIA TIRANË. Modeli i Fletës së Votimit për Kandidatët për Kryetar Bashkie dhe Modeli i Fletës së Votimit për Kandidatët për Këshillin e Bashkisë”, shkruan KQZ, krahas fletëve të votimit për kryetarin e bashkisë dhe këshilltarët

Shkruaj nje koment