KQZ vendos për fondet/ Zgjedhjet lokale të 14 majit, ja si ndahet buxheti mes partive

0
44

Kur jemi vetëm pak javë nga zgjedhjet lokale të 14 majit, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka ndarë buxhetet përkatëse për subjektet pjesëmarrëse.

Sipas njoftimit të KQZ, tre partitë që përfitojnë më shumë të ardhura janë Partia Socialiste, me 42.833,466.73 lekë, Partia e Lirisë me 15,594,215.8 lekë dhe Partia Demokratike me 4.963.584.24 lekë.

Shkruaj nje koment