Kraja raporton në Kuvend: SPAK ka sekuestruar pasuri me vlerë 70 milionë euro

0
164

Pas kryeprokurorit të Përgjithshëm Olsian Çela edhe kreu i SPAK, Arben Kraja ka raportuar sot në Kuvend për punën e Prokurorisë së Posaçme për vitin 2021.

Kraja ka bërë me dije gjatë vitit 2021 janë regjistruar 15 procedime penale, ku përfshihet dhe hetimi i pastrimit të veprës penale, janë hetuar 25 persona.

Ai tha se janë dënuar 13 persona si dhe janë sekuestruar pasuri të luajtshme dhe të paluajtshme me vlerë 70 milionë euro.

Shkruaj nje koment