Kremlini pretendon se Ukraina po pergatitet te shpertheje nje “bombe te piste”

0
67

Kremlini pretendon se Ukraina po pergatitet te shpertheje nje bombe te piste ne menyre qe te fajesoje Rusine dhe te detyroje nje pershkallezim ne lufte. Vendet perendimore e kane hedhur poshte kete pretendim. “Bombat e pista” kane qene prej kohesh frike si nje arme e mundshme e terroristeve,sepse objektivi i tyre eshte te shkaktoje panik. Ato jane shume te lehta dhe me te lira per t’u ndertuar se nje pajisje berthamore dhe gjithashtu shume me pak e rrezikshme.

Shkruaj nje koment