Kreu i të rinjve të PPE: Basha kampion i demokracisë, PD forca e vetme që do ti japë Shqipërisë të ardhme europiane

0
212

Kreu i të rinjve të Partive Popullore Europiane, Carlo Angrisano, ka shprehur të gjithë kënaqësinë e tij për takimin e zhvilluar sot me Lulzim Bashën, duke e quajtur si kampion të demokracisë.

Në një mesazh në tëitter Angrisano shkruan:

‘Unë qëndroj me krenari pranë kampionëve të vërtetë demokratik si @lulzimbasha_al dhe @BelindKellici që po luftojnë për të çliruar Shqipërinë nga @ediramaal. @pdshqiperi është e vetmja forcë politike që do t’i japë Shqipërisë … një të ardhme të prosperuar dhe evropiane. Ky është mesazhi im për të rinjtë shqiptarë!

I proudly stand by true democratic champions like @lulzimbasha_al and @BelindKellici who are fighting to free Albania from @ediramaal. @pdshqiperi is the only political force that will give Albania

??

a prosperous and European future. This is my message to the Albanian youth!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here