Kryemadhi; Më 25 prill do shkojmë të votojmë me mendjen tek ekonomia, dhe jo tek batutat e atij të gjatit

Kryetarja e LSI ka vijuar takimet e organizuara në lidhje me zgjedhjet e 25 prillit. Ajo ka zhvilluar një takim në Tepelenë ku citoi fjalët e një qytetari; ”më 25 prill do shkojmë të votojmë me mendjen tek ekonomia e familjes dhe jo te batutat e atij të gjatit”.

Ajo ka bërë një bashkëbisedim me qytetarët duke diskutuar për problematikat shqetësuese të tyre . Kryemadhi u shpreh atyre se popullit i është sosur durimi me arrogancën e këtij pushteti shtypës.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment