Kryeprokurori Çela raporton sot në Kuvend për kriminalitetin në 2019

0
149

Kuvendi i Shqipërisë do të mblidhet sot në orën 10: në seancë plenare. për sot, ndër të tjera, është përcaktuar që Prokurori i Përgjithshëm Olsian Çela të paraqesë raportin vjetor për gjendjen e kriminalitetit në vitin 2019.
Paraqitja e raportit bëhet jo më shumë se 10 minuta. Në këtë raport jepen të dhëna të detajuara për numrin, llojet, shtrirjen territoriale, intensitetin dhe format e kriminalitetit në vend gjatë vitit 2019 dhe objektivat e prioritetet për vitin 2020.
Axhenda e Kuvendit:

Shkruaj nje koment