Kryesimi i OSBE/Rama me këmbë përpjetë në takimin e Bratislavës

0
45

Sot Shqipëria merr stafetën e drejtimit të Organizatës. Lajmin e ka bërë me dije Ministri Cakaj nëpërmjet një postimi në facebook “Sot në Ministerialin e OSBE-së në Bratislavë Shqipëria zyrtarisht merr Kryesinë e OSBE-së.”

Ndërkohë në fillim të takimit siç duket edhe nga pamjet kryeministri Rama, shihet me këmbët mbi tavolinë.

“Nder dhe përgjegjësi e madhe drejtimi i kësaj organizate ndërkombëtare të dorës së parë, si edhe mundësi e jashtëzakonshme për ta bërë Shqipërisë të shkēlqejë në krye të punëve të mëdha e të sfidave të posaçme të OSBE”, shkruan Rama në facebook.

Shkruaj nje koment