Kryesuesi i listës së deputetëve të PS për Gjirokastrën Bledi Cuci, uron besimtarët ortodoksë për Krishtlindjen

0
104

Kryequesi i listës së deputetëve të PS në Qarkun e Gjirokastrës Bledi Cuci, ka uruar besimtarët ortodoksë me rastin e ditës së lindjes së Krishtit.

Përmes një postimi në profilin e tij në FCB, zoti Cuci, uron solidaritet me njëri-tjetrin si dhe për të dhënë më të mirën për komunitetin.

Urimi i deputetit Bledi Cuci në FCB.

Të dashur miq, ju uroj t’i kaloni gëzuar festat e fundit të vitit. Ju uroj mbarësi dhe gëzim në shtëpitë tuaja! Dhe në ditë si këto le të gjejmë brenda vetes më shumë dëshirë e përkushtim për të qenë më shumë solidarë me njeri-tjetrin, si dhe për të bërë më të mirën për komunitetet ku jetojmë, për Shqipërinë që duam!

Shkruaj nje koment