Kryqi i Kuq Gjirokastër, celulë e LSI

0
1205

00228-00_05_21_25-still061

Kryqi i Kuq celulë e LSI. Katër nga pesë drejtuesit e Bordit Rajonal të Kryqit të Kuq të Gjirokastrës, janë pjestarë të LRI. Në foto që ka servirur jugunews.net tregohet qartë përbërja e Bordit Drejtues të Kryqit të Kuq Rajoni Gjirokastër gjatë një mbledhje rutinë për thithje fondesh përmes projekteve që harton ky bord. Ndonëse njihet si një organizatë me qëllime humanitare, shpeshherë përfaqësues të Kryqit të Kuq Gjirokastër, kanë shpërndarë ndihma me qëllime të pastra elektorale tek ato familje që premtojnë votë LSI-së në procese zgjedhore. Dhe për t’a konkretizuar më thjesht, po ju njohim me personat që serviren në foto funksionin që kanë në administratën publike dhe atë që mbajnë momentalisht në Kryqin e Kuq të Gjirokastrës. Në këto foto shihen katër anëtarët e bordit drejtues të Kryqit të Kuq të rrethuar me ngjyrë të kuqe si

1-Xheni Nebiaj

2-Rafaela Jaupi ekonomiste në Spitalin Rajonal “Omer Nishani”

3-Fatjon Kasma shef i sektorit të shpëtimit në PMNZSH. Detyra tjetër që mban në Kryqin e Kuq Gjirokastër, është kordinator i Programit për përgatitjen dhe përgjigjës në rast katastrofash dhe ndihmën e parë.

4-Majlinda Shabani

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here