Kumbaro flet përcart në FCB, apo është lajthitje e radhës ?

0
139

“Derregullimi ne Arsime Kulture, per te mis humbur kohe dhe per derdhet energjite me shume ne ide dhe projekte” Jugunews.net pasi nuk e dëshifroi dot shqip fjalët e ministres së Kulturës, tentoi të merrte përgjigjen nga google translate frëngjisht këtë diciturën e Kumbaros por pa rezultat.

Cka dashur të thotë?!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here