KUMBARO: HYRJA NË SYRIN E KALTËR DO TË BËHET ME TREN, HARROJENI ZHYTJEN NË UJË

0
14

Syri i kaltër do të shndërrohet në një Park Kombëtar, me investime që pritet të përfundojnë në 1 Maj.

Në pranverë turistët do të gjejnë  një realitet të ri tek  ‘Syri i Kaltër’. 30 minuta larg nga Saranda, kjo pikë shumë e preferuar turistike do të ketë parkim, rrugë, korsitë e biçikletave, deri te pikat panoramike, si dhe trenin e vogël për vizitorët, kështu është shprehur ministrja Mirela Kumbaro.

Shkruaj nje koment