Kumbaro shpërfytyron himnin kombëtar, reagimet shpërthejnë FCB

0
89

Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro ka postuar në rrjet një video me versione të hymnit kombëtar, por që ka shkaktuar reagime të ashpra të qytetarëve. Mes komenteve të shumta, qytetarët shkruajnë se ky është një turp.

“A doni të shihni se ç’pamje dhe çfarë shije ka skandali se si mund të shpërfytyrohet Himni Kombëtar Shqiptar ?

I konsideruar si një nga hymnet më të bukur dhe më profesional në Botë

Dëgjojeni këtë kollonë zanore se çfare u sugjeron një Ministre Kulture Shqiptarëve , kryekëput amatore .

A e meritojne Shqiptarët këtë?”, është një nga komentet mbi videon e shpërndarë nga Kumbaro.

Shkruaj nje koment