‘Kur të zë populli në derë’/ ‘Opozita duhet të kërkojë zgjedhje të parakoshme’

0
53

Ish-kreu i PD-së në Gjirokastër, Roland Bejko, shkruan se tani ka ardhur koha që lidershipi i opozitës të kërkojë zgjedhje të parakoshme në muajin tetor.

‘Kur të zë populli derën ! Lidershipit të opozitës i ka zënë populli derën dhe nuk di ça të bëjë me të 🙂 🙂 🙂

Sikur të mos mjaftonte “populli protesturs” që për 6 muaj me rradhë nuk u lodh së mbushuri bulevardin në shi e në vapë, për “dreq” tani i zuri derën bashkë me të dhe “populli rrefuzues” (85%), i instalimit të diktaturës oligarkike.

Ka ardhur koha që vezët të përplasen. Njëra duhet të thyhet patjetër.

Opozita duhet të guxojë. Duhet të kërkojë zgjedhje të parakohshme në tetor.

Kjo e zgjidh krizën dhe i jep fund agonisë.

Shqiptarët të marrin atë që meritojnë.

Ose diktaturën e oligarkisë, ose demokracinë, shtetin e së drejtës, ose shtetin e falimentuar, ekonominë e monopolit të ppp-ve, ose ekonominë konkuruese të tregëtarëve dhe sipërmarësve,- në dorë e kanë vet fatin e tyre.

Guxim vëlla !

Shkruaj nje koment