Kurti: Përpjekjet e Beogradit për destabilizimin e Kosovës do të dështojnë

0
117

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka reaguar në lidhje me largimin të zyrtarëve serbë nga institucionet e Kosovës.

Ai u shpreh se qytetarët nuk kanë nevojë të brengosen për situatën në veri dhe përpjekjet e Beogradit për destabilizimin e Kosovës do të dështojnë.

Shkruaj nje koment