KUSH FSHIHET PAS INVESTIMEVE STRATEGJIKE?

0
93

Dhoma Amerikane e Tregtisë hedh dyshime se pas statusit të investitorit strategjik fshihen klientë të qeverise. Anëtari i Bordit dhe njëherësh avokat Reshard Këlliçi thotë se përveç mungesës së transparencës problem themelor janë edhe titujt e pronësisë.

Shkruaj nje koment