Kush ja shkë…en nënën Shqipërisë/ Nga Basir Collaku

0
358

Takova një mik, politikan dhe ministër dikur, një mjeshtër i pazakontë i batutës dhe e pyes, si e sheh situatën..??
Batërdi, tmerr më tha, drogë, plehra, krim, politikë, e gjitha në një, që ta përmbledh mund të them se këta, kanë fituar tenderin..:..(ndjesë për origjinalin) kush i shkërdhen nënën Shqiperisë….

Shkruaj nje koment