Kuvendi perjashton Berishen

0
120

Sali Berisha për 10 ditët e ardhshme nuk do të marrë pjesë në seancat plenare.

Ky është vendimi i  marrë vetëm me votat e anëtarëve socialistë në Sekretariatit për Procedurat, Votimet dhe  Etikën

Shkruaj nje koment