Ky eshte bredhi gjigand qe do te vendoset ne Sussex te Londres,35.5 metra i gjate

0
129

Ne Britanine e Madhe eshte duke u pregatitur stolisja e bredhit me te madh,i cili do te jete 35.5 metra i larte dhe do te shtrihet ne nje hapesire prej 2 km. Ky bredh do te stoliset me 1.800 llamba led qe shpenzojne shume pak energji elektrike. Bredhit zyrtarisht do t’i ndizen dritat me 24 nentor,dhe ftohen qytetaret te marrin pjese ne kete ceremoni qe me se shumti i gezohen femijet.

Shkruaj nje koment