Laboratori i analizave në Gjirokastër në mëshirë të fatit/Mos të zëntë halli të shkosh! (foto)

0
54

Laboratori i analizave në spitalin e Gjirokastrës ndodhet në kushte tepër të këqija .Siç shihet nga këto foto lagështia dhe myku kanë mbuluar gjithçka,ndërsa muret janë gati për të rënë.Higjena sanitare është evidente që mungon.Por pavarësisht kushteve që janë skandaloze ky laborator vazhdon të jetë funksional.Ndonëse i degraduar ,realizimi i analizave në këtë laborator është akoma më i çuditshëm ,si mund të bëhen analiza në një mjedis të tillë të mbushur përplot me mikrobe dhe me një infrastrukturë të tillë? Kësaj i thonë mos të zëntë halli!

Shkruaj nje koment