Lali Erushi nuk ndalet dyfishon taksat

Edhe pse kryeqyteti cilesohet si vendi që paguhen më shume taksa mesa duket Lali Leku ka në plan ti rrisi akoma taksat viti e ardhshëm.

Buxheti i Bashkisë së Tiranës parashikon të mbledh 14,3 miliardë lekë nga familjet dhe bizneset. Ndërkohë, të ardhurat nga taksat do të jenë më të ulëta nga një vit më parë për shkak të shumë bisneseve të mbyllura në kohë pandemie ,pritshmëri më e ulët nga taksa e ndikimit në infrastrukturë, që paguhet nga firmat ndërtuese për pallatet e reja, buxheti vendor parashikon që do të mblidhet më shumë nga taksat mbi pasuritë e paluajtshme. 7,1 miliardë lekë, ose 35% e buxhetit vendor, do të shkojë për investime.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment