Lamtumirë patentë plastike, në BE leja e drejtimit do të jetë dixhitale në telefon

0
220

Komisioni Europian propozon rregulla të reja për rritjen e sigurisë rrugore në vendet e bllokut.

Bëhet fjalë për një patentë dixhitale, e cila do të jetë e vlefshme në të gjithë BE-në ndërsa pritet që drejtimi i makinave dhe kamionëve të praktikohet që në moshën 17 vjeçarë në shoqërinë e një të rrituri, ndërsa në momentin që kalohet provimi, të rinjtë mund të ngasin vetë sapo të mbushin 17 vjeç.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here