Sefedin Braho,Legjenda e futbollit Gjirokastrit,Partizani-Selltik i Skocise, ne dyluftim me mbrojtesin Megrein.

L’image contient peut-être : une personne ou plus et plein air
Commentaires
Arben Arbri
Arben Arbri Pata fatin te luaja me te madhin Legjenden e fotbollit gjirokastrit dhe pa dyshim edhe te Futbollit Shqiptar. Ai fluturonte ne fushe, s’kishte lojtar me te shpejt, elegant, king lojtar.Nuk vjen me si ky lojtar

Shkruaj nje koment