Leksion proteste nga shkodranet ndaj padrejtësive

0
530

Ndërsa në Gjirokastër shteti mund të bëjë gjithçka, të prishë rrugët, t’i lërë pa drita njerëzit, të japë tendera klienteliste tek miqtë e Zamirës dhe të Tavos, mund të vjedhin fondet, por në Gjirokastër mungon reagimi qytetar si në Shkodër ndaj padrejtësive. Video e mëposhtme, tregon më së miri reagimin qytetar ndaj padrejtësive dhe arrogancës së shtetit përfaqësuar nga Pjerin Lazri deri vitin e kaluar, shef i Krimit Ekonomik në Policinë e Gjirokastrës ku të njëjtën detyrë mban në Drejtorinë Rajonale të Shkodrës. Lazri tregohet teksa nxjerr pistoletën nga brezi për t’ia shkrehur turmës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here