Letërsia 12, një skandal më vete

0
461
Skandal në librin e gjuhës dhe letërsisë shqipe për klasën e 12.

Skandal Tekstet shkollore, mesa duket kanë “rilindur” edhe në sistemin parauniversitar pasi kanë përmbajtje mediokre. Teknologjia e komunikimit, zë vend në tekstet shkollore dhe jo vetëm kaq, por gjimnazistëve u kërkohet të skicojnë komikisht, një episod të rëndomtë lypjeje.  Kulmi !

Shkruaj nje koment