Libohova me rrugë të amortizuara, asnjë investim prej vitesh

0
154

Rrugët e brendshme në bashkinë e Libohovës janë krejtësisht të amortizuara.
Ato janë përkeqësuar pas punimeve për ujësjellësin . Banorët thonë se kjo gjendje ka vite dhe ende nuk po vihet dorë.
“Kanë vite në këtë gjendje . Asnjë investim nuk kemi parë”-thotë një banor .
“Gjendja është e keqe, moti i keq i bën dhe më keq. Ecim me vështirësi, makinat i kemi prishur nga bashkia nuk është bërë ndonjë rregullim”‘shprehet një tjetër banor.
Sipas tyre bashkia e Libohovës prej vitesh nuk ka bërë asnjë investim në infrastrukturën rrugore.

Shkruaj nje koment