Libohovë-dorëhiqet kryetarja per arsye familjare

0
303

Jep dorëheqjen kryetarja e PS së Libohovës. Burimet nga jugunws, konfirmojnë lajmin i cili ka vënë në alarm PS në qendër. Dorëheqja e Anisa Ibrahimit, ka ardhur si pasojë e perkushtimit te jetes familjare dhe ne pamundesi per t’u angazhuar politikisht ne pozicionin e saj si kryetare e PS se Libohoves. Dorëheqja e Anisa Ibrahimit, është e pakthyeshme ndonëse nuk eshte bere me shkrim. Në PS të Libohovës, situata është në buzë të greminës, pasi askush nuk kërkon të zgjidhet kryetar dhe aq më tepër që pozitat e PS në Libohovë po veniten përditë, ndërkohë që PD është forcë e parë dhe po forcohet.

 

 

Shkruaj nje koment