“LIGJI NUK E LEJON NXJERRJEN E TË DHËNAVE JASHTË”, EKSPERTI SEMANAJ: QEVERIA KA TREGUAR PAAFTËSI DHE DILITANTIZËM EKSTREM

0
56

Eksperti i kibernetikës Besmir Semanaj akuzon AKSHIN dhe qeverinë për paaftësi në mbrojtjen e të dhënave, ndërsa sqaron se legjislacioni shqiptar nuk lejon që ato të dalin jashtë vendit. Ai thotë se Microsoft ndonëse është një kompani e madhe ndërkombëtare sërish mbetet private dhe të dhënat mund t’i nxjerrë jashtë BE ose mund t’i shesë.

Shkruaj nje koment