Ligji për Median Audiovizive, OSBE: Projektligjet kanë nevojë të përmirësohen

0
57

OSBE i ka dërguar qeverisë shqiptare një përmbledhje të re ligjore mbi Ligjin për Median Audiovizive dhe Komunikimet Elektronike.
Në një postim në Twitter, përfaqësuesi i OSBE për Lirinë e Medias, Harlem Desir shkruan se përmes këti rekomandimi ata propozojnë përmirësime të mëtejshme.
“I dërgova qeverisë në Shqipëri një përmbledhje të re ligjore mbi Ligjin për Median Audiovizive dhe Ligjin për Komunikimet Elektronike në të cilin rekomandoj përmirësime të mëtejshme.”

Shkruaj nje koment