Lind djale , femija i pare ne Gjirokaster per 2022

Eshte regjistruar sot lindja e parë për këtë vit në Gjirokastër . Femija eshte i gjinise djalë nga familja Naçi në lagjen Varrosh .
Nena dhe foshnja gezojne shendet te plote .

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment