Lista e kandidatëve të PS, surprizon akademikja Artemisa Dralo

0
13728

Koordinatori i PS për Qarkun e Gjirokastrës Bledi Cuci, ka bërë të ditur listën e fundit të kandidatëve për deputetë me vendim të kryesisë së PS.

Ajo cfarë ka surprizuar në këtë listë, ka qenë mungesa e Dashamir Kamberit i cili ishte në projeksionin e mëparshëm. Ai është zëvendësuar nga biznesmeni Laert Duraj themelues i një universiteti privat.

Ndërsa Gjirokastra, do të përfaqësohet nga Flamur Golemi kryetar i PS dhe Artemisa Dralo pedagoge në Universitetin e Gjirokastrës.

Përvec pesëshes së kandidateve, kryesia e PS, ka vendosur edhe dy kandidatura shtesë, atë të Matilda Celës drejtoreshë shkolle në Tepelenë dhe Elvira Pashos mjeke në Përmet.

Lista e plotë e kandidatëve për deputetë Qarku Gjirokastër.  

1-Bledi Cuci

2-Mirela Kumbaro

3-Flamur Golemi

4-Laert Duraj

5-Artemisa Dralo

6-Matilda Cela

7-Elvira Pasho.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here