Lleshaj: Policët e vjetër do të kalojnë roje shkollash

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj në Komisionin e Ligjeve ka thënë se të gjithë punonjësit e policisë që janë në një moshë të thyer, do të zhvendosen nëpër shkolla.
“Kemi shumë punonjës që janë të vjetër në moshë dhe shërbejnë në ruajtjen e objekteve. E dimë se kemi pasur incidente në shkolla. Ndaj ata do të kalojnë në ruajtjen e këtyre objekteve”, tha ministri.
Ky vendim është marrë pas incidenteve të ndodhura së fundmi në shkolla .

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment