Londër/Arrestohen 500 persona pasi protestuan kundër ndryshimeve klimaterike

0
48

Rreth 500 persona janë arrestuar nga policia e Londrës, pasi protestuan kundër ndryshimeve klimaterike duke bllokuar qendrën e kryeqytetit britanik.

Pjesëmarrësit të cilët kanë shkaktuar dhe incidente janë i përkasin grupit Extinction Rebellion (Rebelim nga Zhdukja), të cilët kanë organizuar tubime të ngjashme në Gjermani, Austri, Australi dhe Zelandën e Re.

Ku janë arrestuar 152 persona, ndërsa 471 janë arrestuar dje, ndërkohë që shumë prej tyre nuk shkuleshin nga toka përballë parlamentit.

Shkruaj nje koment