Lotaria Amerikane rikthehet sërish

0
66

Lotaria Amerikane kthehet sërish .Për të gjithë ata që synojnë ëndrrën Amerikane kanë tani mundësin për të provuar shansin .Ambasada Amerikane ka publikuar datën se kur do të nisin aplikimet.

Aplikimet për Lotarinë Amerikane DV-2021 do të nisin më 2 Tetor 2019 në orën 18:00 (me orën tonë) dhe do të vazhdojnë deri më 5 Nëntor 2019 në po të njëjtën orë.

Shkruaj nje koment