Lufta kundër informalitetit nga dhjetori nisin kontrollet

0
140

Administrata tatimore paralajmëroi se fokusi i kontrolleve kundër informalitetit në tregun e punës do të jenë tre sektorët që janë dhe punëdhënësit më të mëdhenj të ekonomisë shqiptare. Sipas tatimeve, gjatë muajit dhjetor, të gjitha bizneset call center, ato të ndërtimit dhe industria e fasonit në të gjithë vendin do të kalojnë në sitë, ku do të verifikohet regjistrimi i punonjësve dhe deklarimi i pagave .

Shkruaj nje koment