’LUMI VJOSA PARK KOMBËTAR!’’/ NËNSHKRUHET MEMORANDUMI, RAMA: PROCEDURAT ME STANDARDET EVROPIANE

0
118

Vjosa do të shpallet Park Kombëtar! Një memorandum i përbashkët është firmosur këtë të hënë mes Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit në bashkëpunim me Organizatën amerikane ‘Petagonia’, ku kryeministri Rama theksoi se të gjitha procedurat për shpalljen e këtij lumi Park Kombëtar, do të jenë me standardet më të larta.

Shkruaj nje koment