“MARRËVESHJA PËR BUTRINTIN, AFERË KORRUPTIVE”/ TARE: PLANI I MENAXHIMIT ME CILËSI TË DOBËT DHE NË KONFLIKT INTERESI

0
102

Ish-drejtori i parkut të Butrintit, Auron Tare, projektin e ri të menaxhimit të këtij siti arkeologjik e ka cilësuar aferë korruptive. Sipas tij plani i integruar i menaxhimit krijon mundësinë e një precedenti të rrezikshëm.

Shkruaj nje koment